• +36 70 504 2089
  • H-Cs: 9.00-16.00; P: 9.00-13.00
  • vetroimpex-slide4.jpg
  • vetroimpex-slide7.jpg
  • vetroimpex-slide5.jpg
  • vetroimpex-slide3.jpg
  • vetroimpex-slide9.jpg
  • vetroimpex-slide1.jpg
  • vetroimpex-slide2.jpg
  • vetroimpex-slide6.jpg
  • vetroimpex-slide8.jpg

Vetroimpex cégbemutató

A Vetroimpex céget 2004 évben magyar magánszemélyek alapították azzal a céllal, hogy a Magyarországon folyamatosan bővülő üvegpalack igényt bővülő kínálattal és kiváló háttérszolgáltatással párosulva elégítse ki.

Fő profilunk az üvegpalackok értékesítése magyarországi és Európai Uniós felhasználók részére. Fő profilunk mellett foglalkozunk komplett igények megvalósításával, ahol a termékötlettől a kész üvegig a teljes projektfeladatokat elvégezzük. Megtervezzük, mintáztatjuk és szérianagyságban értékesítjük. Az üveg logisztikai kiszolgálásával kapcsolatos feladatokat, azaz raktározást, szortimentképzést végzünk, hogy partnereinknek az üvegtermékek a kellő mennyiségben, a kellő időben rendelkezésre álljanak.

Több, mint 500 féle üvegpalackot forgalmazunk kiemelt gyári képviselőként, melyek a 40ml-es mini üvegtől a 1,5 literes üvegig terjednek. Ezek az üvegpalackok 8,5 centimétertől közel 50 cm magasságúak. Megtalálható benne a dugós üveg, csavaros üveg és csatos kivitelű üveg is. A színválaszték az üvegtiszta színtelen üveg mellett az antik zöld, az antik kék és a royal kék üveg is megtalálható, de lehetőség van az üvegek festésére is akár fekete, arany, vagy a vevő által kiválasztott színre is.

A kiszolgálandó mennyiség a kamiontételektől a raklaptételekig terjed, de lehetőség van webáruházunkból kiskereskedelmi mennyiségben is vásárolni.
Ezen termékeket egészítik ki a parafadugók, üvegdugók, fémkupakok, csatok és zsugorkapszulák forgalmazása.


 
Minőség és szolgáltatás
vetroimpex minosegTermékeink és szolgáltatásaink minősége vevőink igényeihez és követelményeihez igazodik. Ennek elérése természetes feladat számunkra. Minőség és megbízhatóság terén a tökéletesre törekszünk.
Dolgozók és motiváltság
vetroimpex sikerMinden egyes dolgozónk és alvállalkozónk elhivatott a minőségi munka terén. Folyamatainkat állandóan fejlesztjük az igényeknek megfelelően. A képzésekkel és motivációval egy magas szintű rugalmasságot és szolgálatkészséget biztosítunk vevőink számára.


Értékeink – Cégpolitikánk tükreként

Vevő elégedettség

Vevőink elégedettsége cégünk prioritása. Minden folyamatainkban a vevői igényeket kívánjuk előtérbe helyezni, mivel vevőink legfontosabbkezfogas partnereink.

 

 


Környezetvédelem
vetroimpex környezet

Tevékenységünk folyamataiban a környezetvédelmi szempontok kimagasló szerepet kapnak. Ha tetteinkben figyelünk a környezeti értékeinkre már tettünk valamit az élhetőbb világunk érdekében.

 

 


Filozófiánk

vetroimpex szolgaltatasVevőink kívánalmai és érdeklődései alapján a lehető legjobb megoldást keressük és kínáljuk. Minden nap törekszünk arra, hogy vevőink elégedettségét a jó szolgáltatásunk és kiváló termékek által elérjük. Ez azt jelenti számunkra, hogy a szortimentünket és szolgáltatásunkat az egyedi igények és kívánságokra építjük, és ez alapján állítjuk össze a részekből az egészet.
 


Kérjük tekintse meg termékválasztékunkat, kérjen egyedi ajánlatot raklapos mennyiségre vagy 

vásároljon kiskereskedelmi mennyiségben raktárról az eredeti palackáruházból:

www.palackaruhaz.hu

Palackáruház

WEBáruház

Elérhetőségek

Telefonszám: + 36 70 504 2089

E-mail: 

Postai cím:

H-2900 Komárom, Kispatak u. 4.

Ügyfélszolgálat

Hétfő: 9.00 - 16.00
Kedd: 9.00 - 16.00
Szerda: 9.00 - 16.00
Csütörtök 9.00 - 16.00
Péntek 9.00 - 13.00

 

Copyright VETROimpex Bt. All Rights Reserved. Minden jog fenntartva.